اداره ی مهاجرت انتاریو نسخه ی جدید و کامل OINP را معرفی میکند

 اداره مهاجرت انتاریو اعلام کرد که گام جدیدی در پیشبرد اهداف خود برداشته است به این صورت که همه تقاضانامه ها پس از دریافت توسط  مسئولین Ontario Immigrant Nominee Program به سیستم بررسی منتقل می شوند.

در جایی که برنامه های کاربردی ناقص باشند، این استان، به کاندیدا طبق تقویم 14 روز فرصت میدهد تا اطلاعاتی که نادیده گرفته شده یا فراموش شده است، را ارائه دهند.

پس از دریافت یک تقاضانامه کامل، این استان نامه ای را صادر میکند که نسخه دریافت شده و سپس آن را به منظور ارزیابی رسمی به مرحله بعد منتقل می کند.

تغییرات مطابق قانون مهاجرت انتاریو صورت گرفته است.

یک مقام استانی بیان نمود: "بررسی کاملی جهت مطابقت دادن و اطمینان از ارسال تمامی مدارک و اطلاعات لازم از سوی شما دال بر این که واجد شرایط الزامات OINP هستید، انجام می شود."

کاندیداها مجاز به استفاده از زمان اضافی برای کامل کردن مدارک مورد نیاز نیستند. به عنوان مثال، مجاز به استفاده از زمان برای شرکت در آزمون زبان ندارند. ولی، اگر نتیجه آزمون اشتباه ثبت شده باشد می توانند آن را اعلام نمایند. تاریخ نتیجه آزمون باید قبل از تاریخ اصلی ارسال شود.

هنگامی که نامه درخواست به طور کامل پذیرفته شد، ممکن است استان هنوز نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد برخی موارد خاص داشته باشد.

وضعیت OINP
 
وضعیت مهاجرت
باز اولویت های سرمایه گذاری انسانی (اکسپرس اینتری)
باز کارگر ماهر فرانسوی زبان (اکسپرس اینتری)
باز معاملات حرفه ای (اکسپرس اینتری)
باز پیشنهاد شغل توسط کارفرما
بسته دانشجوی بین المللی (فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد)
باز دانشجوی بین المللی (فارغ التحصیل دکترا)
باز مهاجرت از طریق سرمایه گذاری (شرکت)
باز مهاجرت از طریق سرمایه گذاری (کارآفرینی)
منبع: وبسایت ontarioimmigration

Ontario Express Entry: Human Capital Priorities Stream (شاخه ی سرمایه گذاری انسانی)

برای واجد شرایط بودن متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

• تقاضانامه تحت نظارت Federal Express Entry system؛
• حداقل 1 سال سابقه کار تمام وقت، یا معادل سابقه کار تمام وقت در سطح شغلی B یا NOC= 0، A ؛
• مدرک معادل لیسانس کانادا، مدرک کارشناسی ارشد یا PhD؛
• حداقل سطح 7 CLB در امتحان عمومی IELTS؛
• قصد اقامت در ایالت انتاریو؛
• حداقل امتیاز 400 تحت سیستم Federal express Entry comprehensive ranking system رتبه بندی اکسپرس اینتری فدرال؛

Ontario Express Entry: French-Speaking Skilled Worker Stream (شاخه ی کارگر ماهر فرانسوی زبان)

برای واجد شرایط بودن متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

• درخواست تحت نظارت Federal Express Entry system باشد؛
• حداقل 1 سال سابقه کارتمام وقت، یا معادل آن سابقه کار تمام وقت در سطح شغلی B یا NOC= 0، A؛
• مدرک معادل لیسانس کانادا، مدرک کارشناسی ارشد یا PhD؛
• حداقل نمره 7 CLB در آزمون TEF؛
• قصد اقامت در ایالت انتاریو؛
• حداقل امتیاز 400 درسیستم رتبه بندی جامع اکسپرس اینتری فدرال (Federal (express Entry comprehensive ranking system.

Ontario Express Entry: Skilled Trades Stream (شاخه ی معاملات حرفه ای)

The Express Entry Skilled Trades Stream اهداف کارگران ماهر در بخش ساخت و ساز و بخش کشاورزی را هدف قرار می دهد اما در آینده می تواند گسترش یابد.

برای واجد شرایط بودن متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

• درخواست تحت نظارت Federal Express Entry system باشد؛
• حداقل 12 ماه تمام وقت سابقه کار یا سابقه کار مداوم در انتاریو در دو سال پیش از اعلان علاقه خود برای شرکت در National Occupation Classification 633 یا گروه های عمده 72، 73 یا 82؛
• گواهی یا مدرک لیسانس از انتاریو در صورت نیاز؛
• دارا بودن مجوز کار معتبر و اقامت در انتاریو در زمان اعطای مجوز؛
• سطح CLB 5 يا بالاتر در چهار مهارت زبان انگليسی يا فرانسوی؛
• مدرک توانایی پرداخت هزینه های زندگی خود و وابستگانتان، با حداقل مبلغ تعیین شده برای افراد کم درآمد.

انتاریو متقاضیان واجد شرایط را از Express Entry Pool انتخاب می کند. نامزدانی که انتخاب می شوند، از طرف دولت انتاریو  Notification of Interest دریافت میکنند و سپس می توانند درخواست نامزدی را در Ontario Provincial Nomination Program ارائه دهند.
 
Ontario Employer Job Offer Category (پیشنهاد شغل توسط کارفرما)
دسته بندی Ontario Employer Job Offer Category جایگزین دسته بندی قبلی Employer Pre-Screened با تفاوت عمده ای است که کاندیدا، نه کارفرما، منجر به به جریان افتادن روند برنامه درخواست می شود.

این رده دارای سه شاخه برای کارگران خارجی، دانشجویان بین المللی ومتقاضیان مهارتهای شغلی است.

Employer Job Offer: Foreign Worker Stream (پیشنهاد شغل توسط کارفرما: شاخه ی کارگران خارجی)

برای واجد شرایط بودن، متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

• پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت تحت NOC 0، A یا B که با سطوح دستمزد معمول درانتاریو مطابقت دارد؛
• دو سال تجربه کار در شغل مربوطه در پنج سال گذشته قبل از تاریخ درخواست؛
• مجوزیا مدرک مورد نیاز جهت کار در شغل مربوطه در انتاریو، در صورت لزوم؛
• زندگی در خارج از کشور یا ویزیت کانادا یا کار در کانادا با یک مجوز معتبر.

Employer Job Offer: International Student Stream (پیشنهاد شغل توسط کارفرما: شاخه ی دانشجوی بین المللی)

برای واجد شرایط بودن، متقاضیان باید دارای شرایط زیر باشند:

• پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت NOC 0، A یا B که با سطوح دستمزد ورود به انتاریو مطابقت دارد؛
• فرد فارغ التحصیل شده باشد یا حداقل مدرک دو ساله را از کالج یا دانشگاه کانادا دریافت کرده باشد. یا
• فارغ التحصیل شده باشد یا حداقل یک سال دوره تحصیلات تکمیلی را از کالج یا دانشگاه کانادا دریافت کرده باشد.
• حداقل نیمی از مطالعات را در کانادا انجام داده باشد؛
• در طی دو سال از تاریخی که فرد دوره فوق را تکمیل کرده درخواست داده باشد.

Employer Job Offer: In-Demand Skills Stream
Employer Job Offer In-Demand Skills Stream در حال حاضر جهت تقاضای نامزدها برای مشاغل خاص در صنایع کشاورزی و ساخت و ساز، که در زیر فهرست شده اند، باز می شود:
 
طبقه بندی مشاغل ملی حرفه
NOC 7441 نصب و راه اندازی سرویس های مسکن و تجاری
NOC 7521 اپراتورهای تجهیزات سنگین (به غیر از جرثقیل)
NOC 8431 کارگران مزرعه عمومی
NOC 8432 کارگران مهد کودک و گلخانه ای
NOC 8611 برداشت کارگران
NOC 7611 کمک های ساختمانی و کارگران ساختمانی
NOC 9462 قصاب صنعتی، برش گوشت، تولید کنندگان مرغ، کارگران مرتبط

الزامات کلیدی کاندیدا
1. پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت در یکی از مشاغل واجد شرایط.
2. پیشنهاد کار که با دستمزد معمول در انتاریو برای شغل مورد نظر یکسان باشد. برای کسانی که مشغول به کار هستند، دستمزدشان باید برابر یا بیشتر از دستمزد فعلی شما باشد.

دیگر الزامات کاندیدا

1. تجربه کاری
یک سال تجربه کاری در سه سال گذشته در یکی از مشاغل واجد شرایط. حقوق آن باید پرداخت شده باشد و تمام وقت بوده باشد، و یا کار پاره وقت که میزان آن معادل تمام وقت بوده، در انتاریو کار فصلی به حساب نمی آید.

2. تحصیلات
معادل تحصیلات دبیرستان کانادا یا بالاتر.

3. گواهی یا لیسانس معتبر
گواهی یا لیسانس معتبر در زمان درخواست برای هر تجربه کاری ادعا شده مورد نیاز.

4. زبان
 CLB 4 در Canadian Language Benchmark به زبان انگلیسی یا فرانسه در تمام مهارتهای زبان (خواندن، نوشتن، گوش کردن و صحبت).

5. بودجه پرداختی
بودجه و / یا درآمد کافی در انتاریو برای پوشش هزینه های پرداختی شما و اعضای خانواده تان.
Ontario International Student Immigration Category (مهاجرت دانشجویی به کانادا)برای واجد شرایط بودن جهت درخواست نامزدی انتاریو به عنوان یک دانشجوی بین المللی، نامزدها باید:

• حداقل نیمی از تحصیلات خود را در کانادا گذرانده باشند؛
• در ترم آخر تحصیلات تکمیلی خود باشند؛
• یا در طول دو سال تحصیل خود را در کانادا به اتمام رسانده باشد.

هزینه درخواست پردازش، 1500 دلار برای برنامه های ارسال شده تحت این مجموعه است.

برای واجد شرایط  بودن جهت درخواست تحصیل در رشته تحصیلات تکمیلی، باید معیارهای زیر را دارا باشید:

1. فارغ التحصیل دکترا از یک دانشگاه دولتی انتاریو و اینکه حداقل دو سال تحصیل کرده باشید.
2. قصد زندگی و کار در انتاریو را داشته باشید.
3.در صورت درخواست از داخل، باید به صورت قانونی در کانادا زندگی کنید. تقاضانامه از خارج نیز پذیرفته شدند.
4. درخواست باید در مدت دو سال اول پس از گذراندن دوره ی دکترا باشد.

برای واجد شرایط بودن جهت درخواست تحصیلات کارشناسی ارشد، باید معیارهای زیر را داشته باشید:

1. فارغ التحصیل مدرک کارشناسی ارشد از یک دانشگاه دولتی انتاریو و اینکه حداقل یکسال تمام وقت تحصیل کرده باشید.
2. سطح 7 یا بالاتر انگلیسی یا فرانسوی را داشته باشید.
3. در دو سال گذشته در انتاریو برای حداقل یک سال زندگی کرده باشید.
4. بودجه ی کافی داشته باشید
5. قصد زندگی و کار در انتاریو را داشته باشید.
6. فرد باید به صورت قانونی در انتاریو یا در خارج از کشور زندگی کند. درخواست از نقاط دیگر کانادا پذیرفته نمی شوند.
7. درخواست باید در طی دو سال اخیر گذراندن دوره ی کارشناسی ارشد ارائه شود.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
دولت انتاریو مجاز است برخی از درخواست های خاص متقاضیان اقامت دائم کانادا تحت برنامه PNP) Provincial Nominee Program) را انتخاب کند. افراد با گواهی نامزدی صادر شده توسط این ایالت می توانند برای اقامت دائم کانادا درخواست دهند.
برنامه مهاجرت تجاری انتاریو Ontario Business Immigration program دارای دو برنامه مهاجرتی است که به متقاضیان با پیشینه کسب و کار موفقیت آمیز رسیدگی میکند. این برنامه ها عبارتند از:

1. The Ontario Corporate Steam (OCS)
2. The Ontario Entrepreneur stream(OES)
 
ترجمه نسیم عدلی مقدم
 

ثبت دیدگاه

Captcha Image