جریان پذیرش مهاجرت از طریق فرصت‌ها در آلبرتا

برنامه‌ی پذیرش مهاجران آلبرتا (AINP) یک جریان جدید را راه‌اندازی خواهد کرد: جریان فرصت آلبرتا (AOS) که در دوم ژانویه‌ی 2018 شروع به کار خواهد کرد و جایگزین جریان‌های کارفرما محور و استخدام استراتژیک می‌شود. درخواست برای این دو جریان در این استان تا زمان عملی شدن جریان جدید، پذیرفته خواهد شد.

به منظور تایید صلاحیت برای AOS، افراد باید تمامی شرایط مربوط به وضعیت اقامت، زبان، تحصیلات، سابقه‌ی کار و سطح درآمد عنوان شده در زیر را برآورده کنند.
 
وضعیت اقامت
متقاضیان باید شرایط اقامت زیر را برآورده کنند:
  • دارای وضعیت اقامت موقت معتبر در کانادا باشند که مجوز کار کردن در کانادا را برای آنها صادر می‌کند (یعنی به عنوان یک کارگر موقت خارجی).
  • دارای یک مجوز کار معتبر (نه در وضعیت تمدید شده یا استقرار مجدد) برای یک شغل واجد شرایط بر اساس موارد زیر باشند:
              - ارزیابی موفق تاثیر در بازار کار (LMIA)، یا

              - معافیت LMIA برای کارگرانی که تحت پوشش قراردادهای تجاری بین‌المللی، انتقال‌های درون شرکتی قرار دارند یا افرادی که بخشی از برنامه‌ی تجربه‌ی کار بین‌المللی کانادا هستند که توسط سازمان                          مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) تعیین شده است.
 
مهارت زبانی
متقاضیان باید شرایط زبانی زیر را برآورده کنند:
  • حداقل نمره‌ی 4 در آزمون معیار زبان کانادایی (CLB) برای تمام مهارت‌های زبانی: گوش دادن، خواندن، نوشتن، و صحبت کردن در زبانهای انگلیسی و فرانسوی.
توجه: از تاریخ دوم ژانویه‌ی 2019 به بعد، نمره‌ی موردنیاز در آزمون برای تمامی مهارت‌های زبانی انگلیسی و فرانسوی به حداقل نمره‌ی 5 ارتقاء پیدا خواهد کرد.
 
تحصیلات
به منظور واجد شرایط شدن در AOS، افراد باید حداقل دارای یک دیپلم دوران متوسطه در کانادا یا مدرک معادل آن باشند. به منظور برآورده کردن شرایط تحصیلات، بالاترین درجات تحصیلی خارجی باید از طریق ارزیابی مدارک تحصیلی (ECA) توسط یکی از سارمان‌های تصدیق شده توسط IRCC تایید شود.

متقاضیان دارای مدرک، دیپلم یا گواهی از یکی از دانشکده‌های فنی آموزش عالی یا موسسات آموزش عالی در کانادا، یا متقاضیان دارای سابقه‌ی کار در یک کسب ‌وکار اجباری یا انتخابی که باعث صلاحیت آنها در برنامه‌ی AINP می‌شود و یا متقاضیانی که دارای گواهی صلاحیت معتبر آلبرتا  یا گواهی کسب وکار تصدیق شده توسط کارآموزی و آموزش صنعتی، نیازی به به ECA ندارند.
 
سابقه‌ی کار
به منظور واجد شرایط بودن در AOS، افراد باید شرایط سابقه‌ی کار زیر را برآورده کنند:
  • در 18 ماه گذشته، حداقل 12 ماه کامل سابقه‌ی کار در "شغل فعلی" در آلبرتا داشته باشند؛ یا
  • در 30 ماه گذشته، حداقل 24 ماه سابقه‌ی کار در "شغل فعلی" در کانادا و/یا خارج از کانادا داشته باشند.- این سابقه‌ی کاری می‌تواند ترکیبی از سابقه‌ی اکتسابی در استان آلبرتا، کانادا (خارج از آلبرتا)، و/یا خارج از کانادا باشد.
توجه: "شغل فعلی" به شغلی اشاره دارد که فرد در زمان درخواست مشغول به انجام آن است.
معیارهای اضافی برای سابقه‌ی کار از قرار زیر است:
  • باید تمام وقت باشد، و حداقل 30 ساعت در هفته باشد؛ شغل پاره وقت در نظر گرفته نمی‌شود،
  • باید شغلی مطابق با "شغل فعلی" باشد،
  • در صورت کامل شدن دوره در آلبرتا یا کانادا، باید دارای مجوز از IRCC و وضعیت اقامت موقت معتبر باشد، و
  • این دوره نباید در زمان تحصیل در کانادا و انجام کارآموزی و کار مشترک به عنوان بخشی از برنامه‌ی تحصیلی تکمیل شده باشد. 
پیشنهاد شغلی
متقاضی باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از یک کارفرمای اهل آلبرتا به عنوان شغل فعلی در آلبرتا داشته باشد و به صورت تمام وقت برای این کارفرما در آلبرتا کار کند.
  • این پیشنهاد شغلی باید دائم، دارای حقوق، تمام وقت باشد و حداقل 30 ساعت در هفته به مدت 12 ماه باشد. 

شغل
بیشتر شغل‌های موجود در طبقه‌بندی مشاغل ملی (NOC) در سطوح مهارت 0، A، B، C و D در AINP واجد شرایط هستند. در ادامه، فهرستی از شغل‌های فاقد شرایط لازم در AOS ذکر شده است:

فهرست شغل‌های فاقد شرایط لازم
 
NOC سطح مهارت NOC عنوان شغلی
0011 0 قانونگذاران
0422 0 سرپرستان و مدیران مدارس ابتدایی و راهنمایی
0423 0 مدیران خدمات اجتماعی، جمعی و تادیبی
0432 0 روسای آتش‌نشانی و افسران ارشد آتش‌نشانی
0651 0 مدیران آژانس‌های معشوقه‌یابی، مدیران سالن‌های ماساژ
4031 A معلمان مدارس راهنمایی
4032 A معلمان مدارس ابتدایی و مهدکودک‌ها
4154 A مشاغل حرفه‌ای مذهبی
5121 A ناشران و نویسندگان
5133 A موسیقیدانان و خوانندگان
5135 A بازیگران و کمدین‌ها
5136 A نقاشان، مجسمه‌سازان و دیگر هنرمندان تجسمی
1227 B افسران دادگاه و قضات صلح
3223 B دستیاران مطب دندانپزشکی
4214 B مدرسان و دستیاران آموزش کودکان نوباوه (تنها آن دسته که فاقد گواهی کارگر رشد کودک (سطح 2) یا سرپرست رشد کودک (سطح 3) از طریق خدمات کودکان آلبرتا هستند – دفتر گواهی کارکنان مراقبت‌ از کودکان)
4216 B مربیان دیگر
4217 B دیگر مشاغل مذهبی
5232 B دیگر اجراکنندگان، کمیته‌ی اجرایی ملی
5244 B صنعتگران و صنایع دستی
5251 B ورزشکاران
6232 B فروشندگان و نمایندگان معاملات املاک
4411 C ارائه دهندگان خدمات مراقبت از کودکان
4412 C کارگران منزل، خانه داران، و مشاغل مربوطه
4413 C دستیاران معلم مدارس ابتدایی و راهنمایی
6533 C مشاغل کازینو
6564 C دیگر مشاغل خدماتی شخصی
7513 C رانندگان و شوفرهای تاکسی و لیموزین
8442 C تله گذاران و شکارچیان
6623 C دیگر مشاغل مربوط به فروش
6722 C عوامل و خدمه‌ی سرگرمی، تفریح و ورزش
6742 D دیگر مشاغل پشتیبانی از خدمات،  کمیته‌ی اجرایی ملی
8611 D کارگران درو و برداشت
8612 D کارگران محوطه سازی و مراقبت از زمین
8613 D کارگران کشاورزی و صید دریایی
8614 D کارگران معدن
 
 

میزان درآمد
به منظور واجد شرایط شدن برای AOS، متقاضیان باید شرایط میزان درآمد زیر را بسته به تعداد اعضای خانواده‌ی خود برآورده کنند.
 
تعداد اعضای خانواده (همراه با متقاضی) درآمد سالانه‌ی موردنیاز (CAD)
1 24,952 دلار
2 35,287 دلار
3 43,218 دلار
4 49,904 دلار
5 55,794 دلار
6 61,120 دلار
7 66,017 دلار
8 70,575 دلار
9 74,856 دلار
10 78,905 دلار
 

ترجمه صادق نداماتی

ثبت دیدگاه

Captcha Image