سوپر ویزا برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ ها

سوپر ویزا برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ ها این امکان را برای والدین و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های شهروندان کانادایی و ساکنان دائمی فراهم می‌کند تا بدون نیاز به تجدید وضعیت خود، در یک دوره‌ی زمانی دوساله‌‎ی متوالی در یک نوبت به عنوان مهمان به کانادا سفر کنند.
این ویزا به مدت 10 سال اعتبار دارد، و در این دوره‌ی زمانی امکان ثبت‌نام مجدد نیز وجود دارد. سوپر ویزا به نسل‌های قدیمی‌تر یک خانواده این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به حقوق کار، عزیزان خود در کانادا را در یک دوره‌ی زمانی طولانی ملاقات کنند.
 
چه کسی می‌تواند برای ویزای سوپر اقدام کند؟
والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادایی و ساکنان دائمی واجد شرایط هستند تا برای این ویزای سوپر اقدام کنند. این متقاضیان ممکن است بر مبنای قوانین مربوط به سلامت یا امنیت واجد شرایط نباشند، و شاید لازم شود تا در روند درخواست خود، شرایط خاصی را برآورده کنند که توسط دفتر صدور ویزا تعیین شده است.
جا دارد اشاره کنیم که هیچ یک از وابستگان دیگر مشمول این درخواست نمی‌شوند. تنها پدرها و مادرها و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، همراه با همسران یا شریک‌های زندگی قانونی‌شان مشمول این درخواست برای سوپر ویزا می‌شوند.
 
متقاضیان از کشورهای دارای TRV و معاف از TRV
سوپر ویزا برای والدین و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایی مناسب است که مقیم کشورهایی هستند که ساکنین آنها برای ورود به کانادا نیاز به ویزای اقامت موقت (TRV) دارند. با بدست آوردن سوپر ویزا، آنها قادر خواهند بود تا بدون نگرانی و زحمت برای درخواست مجدد دائم برای TRV، آزادانه بین کانادا و کشور اقامت خود رفت و آمد داشته باشند.
متقاضیانی که در کشورهای معاف از TRV زندگی می‌کنند نیز می‌توانند از این قانون جدید نفع زیادی ببرند. آنها می‌توانند با طی کردن روند درخواست همیشگی برای این ویزا اقدام کنند. با این حال، به جای این که یک ویزا برای آنها صادر شود، یک نامه‌ی رسمی از اداره‌ی شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) دریافت می‌کنند که اجازه‌ی سفر آنها به کانادا برای دوره‌ی زمانی دوساله در یک نوبت را صادر می‌کند.
 
روند درخواست
روند درخواست سوپر ویزا شبیه به روند درخواست TRV عادی است. با این حال، به منظور تضمین این موضوع که والدین و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها در طول سفر خود به کانادا به خوبی حمایت مالی می‌شوند، نیاز به اسناد و مدارک اضافی است. این شرایط عبارتند از:
  • دعوتنامه از طرف فرزند یا نوه‌ی مقیم کانادا؛
  • اسنادی که اثبات می‌کند فرزند یا نوه دارای حداقل درآمد موردنیاز (LICO) است (جدول زیر را مشاهده کنید)؛
  • مدرکی گواه بر وجود رابطه‌ی خویشاوندی با فرزند یا نوه، نظیر یک شناسنامه که اسم فرد متقاضی به عنوان پدر یا مادر ثبت شده است؛
  • مدرکی گواه بر داشتن پوشش بیمه به مدت حداقل یک سال در یک شرکت بیمه‌ی کانادایی. 

مقررات مربوط به حداقل درآمد
تعداد اعضای خانواده
 
حداقل درآمد موردنیاز
 
1 نفر (فرزند یا نوه‌ی شما)
 
24600 دلار
 
2 نفر
 
30625 دلار
 
3 نفر
 
37650 دلار
 
4 نفر
 
45712 دلار
 
5 نفر
 
51846 دلار
 
6 نفر
 
58473 دلار
 
7 نفر یا بیشتر
 
65101 دلار
 
برای خانواده‌های بیشتر از 7 نفر، به ازای هر فرد اضافه، مبلغ روبرو را اضافه کنید
 
6628 دلار
 
روند درخواست این ویزا باید در یک دفتر صدور ویزای کانادایی که مسئول رسیدگی به امور ویزا در کشور محل اقامت متقاضی در خارج از کاناداست، طی شود. بسته به دفتر صدور ویزا، ممکن است اسناد و مدارک اضافی مورد نیاز باشد.
درخواست کامل با توجه به تعدادی از عوامل ارزیابی خواهد شد. هدف از سفر به کانادا، و این موضوع که آیا والدین یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تعهد کافی نسبت به وطن خود را دارند یا خیر، بررسی خواهد شد. این موضوع را می‌توان از طریق نشان دادن روابط خانوادگی، دارایی‌ها، و روابط دیگر موجود در خارج از کانادا اثبات کرد.
تمامی متقاضیان سوپر ویزا باید معاینه‌ی پزشکی شوند. فرم‌ها و دستورالعمل‌ها برای انجام این معاینه بعد از تحویل درخواست ویزا، توسط دفتر صدور ویزا صادر خواهد شد.
ترجمه: صادق نداماتی
ویرایش: ندا متین

ثبت دیدگاه

Captcha Image