احتمال شانس مجدد برای متقاضیان جهت اسپانسرشیپی والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ هایشان

در سخنرانی اخیرCanadian Bar Association (بخش مهاجرت)، یکی از نمایندگان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) بیان داشت، ممکن است اداره مهاجرت از طریق برنامه Parent and Grandparent  (PGP) دعوتنامه های بیشتری برای اسپانسرشیپی والدین یا پدر بزرگ و مادربزرگان برای مهاجرت به کانادا صدور نماید. اگر IRCC تصمیم به انجام قرعه کشی مجددی در ماه آینده نماید این افراد در اولویت قرار میگیرند.
در ماه ژوئن 2017، رویکرد جدیدی جهت دریافت تقاضانامه ازساکنین دائم و شهروندان کانادایی توسط IRRC اجرا گردید، که طبق آن کسانی که مایلند اسپانسرشیپی والدین یا پدربزرگ و مادر بزرگ های خود را که قصد دارند به کانادا بیایند به عهده می گیرند. طبق فرم اسپانسری به افراد اجازه داده می شود تمایل خود را نسبت به حمایت از والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ ها جهت اسپانسری آنها نشان دهند، و شانسی به آنها داده شود که به طور تصافی در قرعه کشی شرکت داده شوند شوند.
افرادی که فرم تقاضا را بین 3 ژوئن و 2 فوریه ارائه دهند، به عنوان داوطلب وارد مخزن قرعه کشی می شوند.
در 25 آوریل، IRCC 10،000 نفر را از میان 95،000 نفر که در قرعه کشی شرکت کرده بودند انتخاب نمود. افراد دعوت شده، از زمان دریافت دعوتنامه 90 روز مهلت دارند تقاضای خود را به طور کامل ارائه نمایند.
نماینده ی  IRCC تاکید کرد که درروز پنج شنبه 8 ژوئن، فقط 7000 تقاضا دریافت شده است که 15 درصد آن ها ناقص بوده است.
 سخنگوی دیگر IRCC اظهار داشت، "اگر در زمان مشخص شده 10،000 متقاضی مدارک خود را ارائه ندهند، متقاضیان دیگری از لیست بطور تصادفی انتخاب می شوند، و درصورت ناقص بودن تقاضاها نیز به لیست برمی گردیم و مجددا متقاضیانی را از لیست موجود به طور تصادفی انتخاب می کنیم"  
پیش از این، IRCC مشخص کرده است افرادی که موفق به دریافت دعوتنامه نشده اند، در اولین فرصت می توانند مجددا شانس خود را در سال 2018  امتحان کنند. با این حال، افرادی که در لیست 3 ژوئن تا 2 فوریه هستند می توانند امید به دعوتنامه بیشتری از لیست موجود داشته باشند، این درصورتی است که فضای بیشتری پس از قرعه کشی سال 2017 موجود باشد.
نماینده IRCC بیان داشت "احتمالا در ماه آگوست یا سپتامبر بررسی انجام می شود تا مشخص شود برای چند نفراز 10،000 نفر این امکان فراهم خواهد شد، که در دور بعد  از افراد بیشتری دعوت به عمل آید.
تاریخچه PGP
پیش از سال 2017، که تقاضا برای PGP  به صورت آنلاین نبود کسانی که زودتر تقاضای خود را ارسال می کردند در الویت قرار داده می شدند. IRCC بیان داشت که ذینفعان نگرانی ما را نسبت به اجرای عدالت در این رویکرد افزایش داده اند. بطوری که گزارش ها حاکی از آن بود که بسیاری از افراد مبالغ گزافی را به پیک ها می دادند که تقاضای آن ها سریعتر به اول صف برسد. درنتیجه IRRC اقدام به انتخاب متقاضیان به صورت تصادفی کرد.
علاوه بر گسترش فرایند تقاضا، IRCC موفقیت های قابل ملاحظه ای در پاک سازی تقاضانامه های اسپانسرشیپی انباشته شده از پیش از سال 2011 داشته است. براساس Lexbase  در سال 2016  نشان داده شد که حجم انباشته شده تقاضاها در 9 می 2017 تقریبا 29،000 فرد بوده است که نسبت به سال 2011 که 165،000 فرد بود کاهش پیدا کرده است.
در ماه نوامبر 2011، IRCC تحت نام CIC به منظور مدیریت تقاضاهای انباشه شده، توقفی دررسیدگی به تقاضاهای اسپانسرشیپی خویشانوندان کرد.  پس از گذشت یک ماه، در دسامبر 2011، سوپر ویزا معرفی شد. این ویزا راهی پیش روی والدین شهروندان کانادایی و ساکنین دائم برای اقامت در کانادا به مدت 2 سال (از اولین  ورودشان به خاک کانادا) قرار داده است و به مدت 10 سال اعتبار دارد.
در سال 2014، PGP پاسخگوی 5000 متقاضی  بوده است، که درسال 2016، توسط دولت لیبرال به 10000 متقاضی افزایش یافت. انتظار می رود که در این دوره به 17000 فرد برسد. زیرا در این تقاضانامه ممکن است تا دونفر اسپانسر شوند.
هدف IRCC، افزایش تعداد پذیرش به 20،000 نفر از والدین در سال 2017 می باشد. ازآنجایی که هدف برای پذیرش متقاضیان در سال 2017، 10،000 نفر می باشد، طبق مجوز IRCC، فضای خالی با پاکسازی تقاضاهای انباشته شده ی سال گذشته پرخواهد شد.
Attorney David Cohen اظهار داشت "من به IRCC برای تطبیق پذیری و عکس العملش نسبت به این نتیجه کاملا غافلگیرکننده (دریافت700 تقاضا تاکنون) تبریک می گویم. و تمام کسانی که واجد شرایط هستند را تشویق به آماده کردن هرچه سریعتر تقاضانامه های خود می کنم".
الزامات واجد شرایط بودن
افردای که تصمیم بر حمایت از والدین یا پدربزرگ مادربزرگ خود دارند باید از شرایط خاصی برخوردار باشند. اسپانسر و خویشاوندان اسپانسر باید قراردادی را جهت تعهد نسبت به حمایت مالی از خویشاوندان امضا نماید و همچنین شخص اسپانسر شده نیز باید هرتلاشی جهت حمایت مالی از خودش انجام دهد. علاوه بر این PGP باید:
دارنده ی اقامت دائم یا شهروند کانادایی باشد؛
باید 18 ساله یا بیشتر باشد؛
از حداقل سطح درآمد برای مدت مشخصی برخوردار باشد (برای سه سال متوالی برای اسپانسرهایی که در یک استان یا منطقه در کانادا به جز کبک اقامت داشته باشند)؛
اگر اسپانسر متاهل باشد، درآمد هردو نفر ممکن است شامل شود؛ و تعهد به بازپرداخت مزایای کمک های اجتماعی استانی (در صورت وجود) که به خویشاوندانش برای یک دوره ی مشخص داده می شود را امضا کند (20 سال برای اسپانسرهای که در استان ها یا مناطق کانادا به جز کبک اقامت دارند، و 10 سال برای اسپانسرهایی که درکبک ساکن هستند).
در این زمان، مشخص نیست که آیا این معیارها برای راند بعدی تقاضا باقی خواهد ماند یا خیر.
 
 

ثبت دیدگاه

Captcha Image