​امضای لایحه جدید شهروندی توسط فرماندار کل کانادا در ساعت 19

امروز 19 ژوئن 2017 ، سرانجام لایحه ی شهروندی پس از گذشت یک سال در ساعت 19 به قانون تبدیل می شود.
احمد حسین، وزیر مهاجرت، شهروندی و پناهندگی کانادا در سخنرانی در تورنتو اعلام کرد درصورت امکان تمام کسانی که دارنده اقامت دائم هستند، شهروند خواهند شد. و با اجرای این قانون پروسه ی شهروندی سریعتر انجام می شود.
سناتور راتنا امیدوار در پاسخ به سوال هایی که در مورد زمان اجرای قانون شهروندی پرسیده می شود در صفحه توییتر خود نوشت: هنوز زمان اجرای قانون شهروندی مشخص نشده است.
طبق قانون جدید شهروندی، مهاجرین باید در کانادا به مدت 1095 روز (یعنی 3 سال از کل 5 سال) حضور فیزیکی داشته باشند؛ اما این قانون در زمان دولت محافظه کاران 1460 روز (یعنی 4 سال از کل 6 سال) بود. درنتیجه شرایط راحت تری را برای مهاجرین فراهم کرده است.
لایحه ی شهروندی قراراست در ساعت 19.00 در پارلمان Ottawa توسط دیوید جانستون، فرماندار کل کانادا به امضا برسد و در آخر این هفته (قبل از آغاز تعطیلات تابستانی پارلمان) تبدیل به قانون خواهد شد.
تغییرات لایحه شهروندی جدید در مقایسه با قانون شهروندی دولت هارپر
  1. حذف سلب تابعیت افرادی که دوملیتی هستند و علیه منافع ملی اقداماتی انجام داده اند یا در اعمال تروریستی شرکت داشته اند و یا در گروه های تروریستی، جاسوسی و خیانت علیه کشور اقداماتی انجام داده اند. و چنانچه وزیر مهاجرت به دلایل خطاها و تقلب هایی از سوی شخص انجام شده است قصد بر ابطال تابعیت فرد داشته باشد، در ابتدا باید به شخص اطلاع و فرصت داده شود که شخص بتواند در دادگاه فدرال از خود دفاع نماید.
  2. درهنگام مراسم اعطای شهروندی، نیازی نیست که مهاجرین اعلام کنند قصد ماندن در خاک کانادا را دارند.
  3. مهاجرین می توانند پس از سه سال اقامت در کانادا برای حق شهروندی اقدام نمایند. در صورتیکه در قانون پیشین این مدت زمان پنج سال بود. و شرط حضور اجباری 6 ماه درسال کلا حذف شد.
  4. تغییر سن اخذ مدرک زبان برای شهروندان، 18 تا 54 تصویب شد، در حالی که در قانون قبل این بازه ی سنی 14 تا 64 بوده است.
  5. طبق این قانون، دانشجویان و کسانی که برای کار به کانادا می‌آیند می‌توانند زودتر به شهروندی برسند، به طوریکه تعداد روزهایی که دانشجویان و کارگران با اقامت موقت، که قبل از دریافت اقامت دائم در کانادا ساکن بوده اند، نصف تعداد روزهایی که حضور داشتند محاسبه می شود، که این محاسبه تا یک سال انجام می شود.
  6. درصورت رد شدن درخواست والدین، فرزندان زیر 18 سال آن ها قادر خواهند بود به طور مجزا اقدام نمایند.
 
 
 

ثبت دیدگاه

Captcha Image