​دوستانتان قادر هستند شما را از طریق فیس بوک مکان یابی می کند. چگونه می توانید این گزینه را غیر فعال کنید؟

Snapchat در اوایل هفته ی گذشته عنوان "Snap Map" را معرفی کرد، ویژگی جدیدی که به کاربران این امکان را می دهد که دوستان خود را بر روی نقشه ای مکان یابی نمایند. برخی سریعاّ به این کاربرد عکس العمل نشان دادند و این گزینه را خطری برای حریم خصوصی کاربران Snapchat دانستند؛ فیس بوک اقدام مشابهی در سال 2014 نیز اجرا کرد. این ویژگی فیس بوک "Nearby Friend" نامیده می شود وعملکرد آن مشابه Snap Map اما بدون نقشه است. این اپلیکیشن موبایل شبکه ی اجتماعی به شما مکان دقیق دوستان فیس بوکی و همچنین مکانی که درحال سفر هستند را نمایش می دهد. اگر مایل هستید این ویژگی را برای حفظ حریم خصوصی خود خاموش کنید در اینجا به شما آموزش داده می شود که این گزینه را چگونه غیر فعال نمایید:
اپلیکیشن فیس بوک گوشی خود را باز کنید، سپس بر روی دکمه منو در گوشه پایین سمت راست صفحه کلیک نمایید.  منویی باز می شود که در آن می توانید میانبرها و تنظیمات را مشاهده کنید. در زیر تب اکسپلورر گزینه ی "Nearby Friends" را انتخاب نمایید.
این ویژگی ممکن است از ابتدا غیر فعال باشد (درصورتی که برای بار اول هرگز گزینه ی اکسپت را برای استفاده از این ویژگی انتخاب نکرده باشید). اما اگر غیرفعال نباشد، شما میتوانید در صفحه ی نمایش جزئیات مربوط به محل دوستانتان، مکانی که درحال سفر هستند و مکان های دیگر مربوط به شبکه مانند مکان هایی که قبلا در آن زندگی کرده اند یا به طور مکرر سفر کرده اند را مشاهده نمایید.
دکمه gear در گوشه ی بالا سمت راست صفحه را انتخاب نمایید. قسمت تنظیمات این ویژگی باز می شود. سپس گزینه ی "Nearby Friends" را جهت غیرفعال کردن آن انتخاب نمایید.
اگر می خواهید آن را برای عده ی خاصی مانند خانواده یا دوستان خود فعال نمایید، میتوانید گزینه ی "Friends" را درست در زیر Nearby Friend انتخاب نمایید و تنظیم کنید چه کسی مکان شما را ببیند.
لازم به ذکر است که طبق فیس بوک این ویژگی باعث کاهش باتری گوشی شما در حدود 0.3 تا 0.4 درصد در ساعت می باشد. 

ثبت دیدگاه

Captcha Image