• دلار آمریکا (خرید): 12,000
  • دلار آمریکا (فروش): 13,300
  • دلار کانادا (خرید): 9,000
  • دلار کانادا (فروش): 10,120

اطلاعاتی در مورد مشاغل دانشجویی در کانادا

اخذ ویزای تحصیلی یکی از روش های مهاجرت به کانادا می باشد. اما مسئله اینکه آیا می توان همزمان در کنار تحصیل به کار نیز مشغول بود امروزه دغدغه ذهنی افراد زیادی می باشد. ویزای تحصیلی به شما این امکان را می دهد که ساعات محدودی در هفته (حداکثر 20 ساعت در هفته) کار کنید مشروط بر اینکه کارفرما باید یک موسسه دانش بنیان یا وابسته به گروه های دانشجویی باشد که به دانشگاه خدمات ارائه می دهد. در صورت تمایل دانشجوی به اقامت دائم در کانادا پس از فارغ التحصیلی، گزینه های مختلفی از جمله شغل تمام وقت به وی پیشنهاد خواهد شد. همچنین داشتن سابقه تحصیلی جهت دریافت اقامت دائم امتیاز محسوب می گردد.  

شرح نکاتی ضروری قابل توجه دانشجویان:
  1. شاید نتوانید کارفرمایی پیدا کنید که بتواند در کنار تحصیل، برایتان شرایط کاری فراهم کند.
  2. ممکن است تمام وقتتان صرف تحصیل شود و وقت آزادی برای اشتغال نداشته باشید.
  3. درامدهای مشاغل پاره وقت حین تحصیل هزینه های تحصیلی و امرار معاش را پوشش نمی دهد.
  4. انواع بورس ها و کمک هزینه های مالی ویژه دانشجویان بین المللی ممکن است جوابگوی کلیه مخارج شما نشود لذا توصیه می گردد برای کسب اطلاعات بیشتر از دانشگاه مربوطه سوال کنید.
  5. علاوه بر دانشگاه، دولت فدرال و دولت های ایالتی برای دانشجویان بین المللی جوایزی در نظر گرفته اند.
  6. برای اشتغال در کانادا به شماره بیمه اجتماعی (SIN) نیاز است که می توانید آن را از مراکز پستی یا مراکز خدماتی کانادا دریافت کنید.
  7. سازمان کار کانادا حقوقی برای شما منظور کرده است که بهتر است جهت عدم سوء استفاده احتمالی از سوی کارفرما از آنها آگاهی داشته باشید.
  8. بدون عقد قرار داد با هیچگونه پیشنهاد شغلی موافقت نکنید تا دولت کانادا بتواند در صورت بروز مشکل حامی شما باشد.
  9. قانون حداقل حقوق به ازای هر ساعت، در مورد کارهای پاره وقت نیز مستثنی نیست.
  10.  از مشاغل غیر قانونی و بدون قرار داد امتناع کنید چرا که در صورت اثبات، جرایم سنگینی برای شما در نظر گرفته خواهد شد.

ترجمه لیلا لطفی سیاهمزگی

ثبت دیدگاه

Captcha Image