• دلار آمریکا (خرید): 10,500
  • دلار آمریکا (فروش): 11,200
  • دلار کانادا (خرید): 8,500
  • دلار کانادا (فروش): 8,850

رموز موفقیت برای دریافت ویزای گردشگری کانادا

بسیاری از افرادی که برای ویزای گردشگری اقدام میکنند نگرانند که آیا موفق به دریافت ویزا میشوند یا خیر؟ آیا به آنها ویزا میدهند یا این که رد میشوند؟ پروسه دریافت ویزا میتواند بسیار خسته کننده و استرس آور باشد.

چیزهایی که لازم است راجع به ویزای گردشگری کانادا بدانید
زمانی که یک مامور بررسی ویزا در اداره مهاجرت مشغول بررسی ویزا است، مهم ترین چیزی که به ذهنش خطور می کند این است  "آیا این فرد بعد از پایان مدت ویزای گردشگری به کشورش بازمیگردد یا خیر؟" این اصلی ترین سوال، به خصوص در مورد افرادی که از کشورهای در حال توسعه درخواست ویزا میدهند است. زیرا در موارد زیادی افراد این کشورها هیچ وقت اقدام به بازگشت به کشورشان نمیکنند.

ویزای گردشگری کانادا: چگونه درخواست نامه تان را بهبود بخشید
خب چگونه به مامور بررسی ویزا ثابت کنید که قوانین را رعایت خواهید کرد؟ نکاتی برای این کار وجود دارد. اولین ملاک این است که نشان دهید وضعیتتان در کشورتان چقدر خوب است، که میتواند شامل ثبات شغلی، و اگر در حال تحصیل هستید وضعیت تحصیلیتان باشد. میزان دارایی، وضعیت تاهل، تعداد فرزندان و مسیولیت هایی که در کشورتان دارید و شما را ملزم به برگشت به کشورتان میکند از مواردی هستند که میتوانند تاثیر مثبتی در درخواست نامه تان داشته باشند.

دومین ملاک دلیل شما برای سفر به کانادا میباشد، باید علت سفرتان را به واضح ترین شکل ممکن بیان کنید، علت سفرتان موارد خانوادگی، شغلی و یا بازدید از کانادا است. علتتان هرچه که هست، سعی کنید تا جایی که میتوانید مدارک مرتبط به آنرا ضمیمه پرونده تان کنید (دعوت نامه، برنامه سفر و موارد اینچنینی). مورد سوم ضمانت نامه مالی شما است. اگر مدرک موثقی برای تامین نیازهای مالی سفرتان ندارید، احتمال رد شدن درخواستتان بسیار است.

اگر با درخواستتان موافقت شد و به کانادا آمدید، میتوانید برای افزایش مدت ویزا با یک متخصص این امر مشورت کنید.

فاکتورهای مثبت
  • شهروند کشوری که عمدتا در آن هستید
  • کشوری با شرایط سیاسی پایدار
  • داشتن کاری ثابت که درآمد خوبی هم دارد ( نامه ای از سوی کارفرمایتان برای تایید ادعاهای کاری لازم است. نامه ای که در آن حقوق، موقعیت شغلی، زمان شروع کار و تعطیلات مجاز قید شده باشد)
  • همسر و یا فرزندانی که در این سفر همراهتان نیستند
  • صاحبان مشاغل معتبر (مدارک ثبت شغل و احتمالا اظهارنامه مالی لازم است)
  • شرایط مالی حوب ( طبق اظهارنامه بانک)
  • سفرهای قبلی به کانادا
  • سفرهای قبلی به کشورهای مشابه کاندا( آمریکا، فرانسه، بریتانیا و...)
  • داشتن ملک در کشور مبدا
  •  میزبان (معمولا در سفرهای خانوادگی) با شرایط قانونی خوب در کانادا (شهروند، مقیم دایم، دانش آموزان)
فاکتورهای منفی
  • میزبانتان به صورت غیرقانونی در کانادا مانده باشد و یا شرایط خوبی نداشته باشد. تجربه ثابت کرده معمولا میهمان نیز مانند میزبانش قانون را رعایت نخواهد کرد
  • مجرد ( به خصوص اگر احتمال موفقیت در کشور مبدا کم باشد)
  • شرایط مالی نامناسب
  • شرایط کاری بد، و یا کار با درآمد پایین
  • میزبان فامیل و باآشنای دور است و مهمان با او رابطه کمی داشته است
  • نداشتن سابقه سفر خارجی
  • قبل از این درخواست ویزا داده و درخواست رد شده
  • درخواست ویزا توسط کشورهای دیگر رد شده
  • دارایی خاصی ندارد
  • قصد بازدید از نامزد و یا همسرش را در کانادا دارد
  • اسم ثبت شده در FOSS (بانک ملی اطلاعات مهاجران که اگر عمل خلاف قانون کرده اید در آن ثبت شده).
ترجمه الهه بیات

ثبت دیدگاه

Captcha Image