پرسش و پاسخ های متداول در مورد ویزای اقامت موقت

ویزای اقامت موقت چیست؟
شهروندان کانادایی و دارندگان اقامت دائم کانادایی حق ورود به کانادا را به طور آزادانه دارند. مهمان های دیگر کانادا از جمله گردشگران، دانشجویان، و کارگران ممکن است برای ورود نیاز به ویزای اقامت موقت (TRV) از Immigratin, Refugee and citizenship Canada (IRCC)  داشته باشند.
آیا هرکسی که قصد بازدید از کانادا را دارد نیاز به ویزای اقامت موقت دارد؟
خیر. درصورتیکه اهل یک کشور معاف از ویزا هستید، به ویزای اقامت موقت نیاز ندارید. شهروندان کشورهای دیگر باید قبل از ورود به کانادا برای ویزای اقامت موقت اقدام کنند.
آیا اگر قصد تحصیل در کانادا را داشته باشم نیاز به مجوز تحصیل دارم؟اگر تحصیل شما کمتر از شش ماه به طول انجامد نیازی به مجوز تحصیلی ندارید. هر تحصیلی که بیشتر از شش ماه باشد نیاز به مجوز تحصیل دارد (ویزای اقامت موقت، در صورتیکه شما اهل کشور معاف از ویزا نباشید)
چگونه می توانم واجد شرایط مجوز کار در کانادا شوم؟
راه های متعددی برای واجد شرایط شدن برای مجوز کار وجود دارد. در بعضی مواقع، کارفرمای کانادایی باید نشان دهد که آن ها قادر به پیدا کردن شهروند یا دارندگان اقامت دائم برای پر کردن موقعیت نیستند.
چه اقدامی می توانم بکنم اگر درخواست من برای TRV رد شود؟اگر درخواست ویزای موقت شما رد شود، هیچ فرایند درخواست مجدد رسمی وجود ندارد. علاوه بر این، شما ممکن است فقط زمانی بتوانید مجددا اقدام کنید که موقعیت شما بطور قابل ملاحظه ای تغییر کرده باشد یا اطلاعات جدید قابل ملاحظه ای برای ارائه داشته باشید.
چه کاری می توانم برای کمک به یک دوست یا عضوی از خانواده برای به دست آوردن یک TRV برای بازدید از کانادا انجام دهم؟
اگر دوست یا عضوی از خانواده شما به TRV برای ورود به کانادا نیاز داشته باشد، تقاضای اولیه آن ها باید خارج از کشور، در دفتر ویزای مسئول در کشور یا منطقه شان انجام شود. شما ممکن است فقط بتوانید دعوتنامه ای برای آنها فراهم کنید و توضیح دهید چطور می توانید فرد را برای بازدید از کانادا کمک کنید. به عنوان مثال، شما می توانید بیان کنید که قادر به پرداخت بلیط هواپیمای او یا محل اقامت او خواهید بود. دعوتنامه می تواند کمکی برای تقاضای TRV باشد اما تضمینی برای دریافت حتمی ویزا نیست.
چه مدارکی برای تقاضا مورد نیازاست؟علاوه بر فرم تقاضا و هزینه ی مورد نیاز، شما ممکن است به ارسال عکس، اثبات حمایت مالی، فتوکپی بلیط برگشت یا برنامه سفر، و اسناد مورد نیاز دیگربرای دفتر ویزای مسئول در کشور یا منطقه تان نیاز پیدا کنید.
من با یک کارت سبز ساکن ایالت متحده هستم. آیا لازم است که برای TRV اقدام کنم؟
خیر. شما به راحتی می توانید گذرنامه و کارت سبز معتبر خود را به مرز کانادا ارائه دهید.
در صورتی که با خانواده قصد سفر را داشته باشم آیا من می توانم فرم تقاضا آنها ها را پر کنم؟
خیر. هر یک از اعضای خانواده باید خودش فرم مورد نیاز را پر و امضا کند. والدین یا سرپرست ممکن است که لازم باشد به فرزندان خود برای تکمیل فرم کمک کنند، همچنین برای فرزندان کمتر از 18 سال امضا کنند. تمامی تقاضانامه ها را می توانید همراه با رسید پرداختی هزینه کل تمام تقاضانامه ها، داخل یک پاکت نامه قرار دهید.
چه مدت می توانم با TRVام در کانادا بمانم؟
درصورتیکه هیچ مهر، تاریخ دست نوشته یا سندی در گذرنامه شما که نشان دهنده تاریخ انقضا باشد قید نشده باشد، وضعیت شما به عنوان یک دارنده اقامت موقت، شش ماه بعد از روزی که شما به کانادا رسیدید منقضی خواهد شد.
چگونه می توانم اقامتم را تمدید کنم؟
شما می توانید به صورت آنلاین یا با استفاده از فرم کاغذی تقاضا به تمدید اقامت موقت خود اقدام نمایید که در اینصورت باید تقاضای تمدید اقامت خود در کانادا را حداقل 30 روز قبل از انقضای آن ارائه دهید. اگر اقامت موقت شما بعد از ارائه تقاضای شما، قبل از دریافت تصمیمی منقضی شد، شما ممکن است در کانادا تحت شرایط ضمنی بمانید. این وضعیت تا زمانی که تصمیمی برای تقاضای شما گرفته شود به طول می انجامد.
آیا میتوانم در کانادا با TRV ام به تحصیل بپردازم؟
به طور کلی، دانشجویان بین المللی برای ادامه یک برنامه تحصیلی در کانادا نیاز به مجوز تحصیل دارند. با این حال استثنائاتی برای این قانون وجود دارد. اگر برنامه شما در کانادا کمتر از شش ماه باشد، شما نیاز به مجوز تحصیل نخواهید داشت، اگرچه بهتر است در زمانی که شما تصمیم به ادامه تحصیل خود دارید برای مجوز تحصیل اقدام نمایید. همچنین، شما می توانید بدون مجوز تحصیل به تحصیل بپردازید، درصورتیکه یکی از اعضای خانواده یا کارکنان یک نمانده خارجی از طریق Foreign Affair and International Trade Canada تضمین کند. شما باید با سفارت خود در کانادا برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید. علاوه براین اگر شما عضوی از نیروهای مسلح خارجی تحت Visiting Force Act باشید، قادر به کسب مجوز تحصیل نخواهید بود. اگر اعضای خانواده مایل به تحصیل شما در کانادا باشند، باید نیاز های شما را برآورده کنند. در نهایت، اگر شما در کانادا با مجوز کار یا تحصیل اقامت دارید، کودکان خردسال شما می توانند در سطح متوسطه یا ابتدایی به تحصیل بپردازند. آنها در ابتدا باید از طریق ویزای مهمان وارد کانادا شوند.
آیا   می توانم در کانادا با TRVام کار کنم؟
به عنوان یک قاعده کلی، یک تبعه خارجی باید مجوز کار برای کار در کانادا داشته باشد (اگرچه استثنائاتی نیز وجود دارد).
آیا برای آمدن به کانادا برای تجارت به TRV نیاز است؟
اگر شما اهل کشوری هستید که برای بازدید از کانادا نیاز به ویزا دارید، نیاز به اقدام برای TRV درست همانند مهمانان دیگر دارید. فرم تقاضا همانند فرم تقاضای گردشگری است.
 

ثبت دیدگاه

Captcha Image