• دلار آمریکا (خرید): 13,600
  • دلار آمریکا (فروش): 13,000
  • دلار کانادا (خرید): 10,000
  • دلار کانادا (فروش): 10,200

آیا می توان ویزای توریستی را به ویزای اقامتی تبدیل کرد؟

طی ماه های گذشته افراد بسیار زیادی مدعی شده اند که آژانس هایی به آنان وعده داده اند با تهیه ویزای توریستی، می توان آن را به ویزای اقامتی، تحصیلی و غیره تبدیل کرد. و مدارک بسیار زیادی نیز بدون اطلاع متقاضیان برای سفارت فرستاده اند، در واقع متقاضیان عموما اطلاع درستی از اطلاعات ارائه شده خودشان به اداره مهاجرت کانادا ندارند.

باید این نکته را مد نظر داشت که تهیه هرگونه ویزا اعم از توریستی، کاری، اقامتی و تحصیلی صرفا باید توسط شخص متقاضی و یا وکیل قانونی مهاجرت کانادا که توسط دولت این کشور مجاز به کار شده است، انجام پذیرد. و چنانچه فردی از آژانس های مسافرتی و یا سازمان هایی که این مجوز را ندارند، برای دریافت ویزا اقدام کند، حق خود را برای مطالبه و پیگیری ضایع کرده است.

متاسفانه باورهای اشتباهی در مورد ویزای توریستی کانادا بین مردم هست، که در اینجا چند نمونه از آن ها را ذکر میکنیم.

ویزای توریستی محدودیت زمانی ندارد
خیر. هنگام ورود در فرودگاه، پلیس فرودگاه کانادا دلیل سفر شما را جویا میشود و بین 1 روز تا 6 ماه به شما مجوز ورود می دهد. عدم تمکین به حرف پلیس نیز تخلف محسوب می شود. همچنین تمدید ویزا برای حضور بیش از 6 ماه شرایط دشواری دارد.

ویزای توریستی برای مهاجرت استانی امتیاز مثبت دارد
به هیچ وجه. برای بسیاری از برنامه های مهاجرتی (مانند کارآفرینی) حضور با ویزای توریستی در شهری غیر از استانی که قصد کارآفرینی در آن را دارید، امتیاز منفی محسوب می شود.

با ویزای توریستی می توانم در کانادا ازدواج کرده و اقامت دائم بگیرم
نکته اول در این رابطه این است که معمولا دلیل ازدواج یک فرد کانادایی با یک ایرانی، پرداخت هزینه های گزاف شخص کانادایی است. نکته دوم با توجه به اینکه کانادا در ایران سفارت ندارد، ازدواج طبق قانون ایران ثبت نمی شود، و در پرونده اسپانسرشیپ ازدواج، این پرونده می تواند برگشت بخورد.

داشتن ویزای توریستی تفاوتی با ویزای اقامت ندارد
در ویزای توریستی مدارک شما مبنی بر اینکه پس از سفر توریستی به ایران باز میگردید، در بخش فدرال کانادا ثبت می شود. اما در ویزای اقامتی باید ثابت کنید قصد کار و زندگی همیشگی در کانادا را دارید.

با ویزای توریستی می توان به کانادا رفت و تقاضای پناهندگی کرد
دریافت ویزای پناهندگی با ویزای توریستی غیرممکن است. چرا که شما توانسته اید به راحتی ویزای توریستی بگیرید و پروازی امن به کانادا داشته اید، به همین دلیل افسر بررسی کننده پرونده شما، ایران را کشوری امن تلقی خواهد کرد. با این حال حتی اگر بتوانید ثابت کنید جانتان در خطر بوده است، پس از اخذ ویزای پناهندگی دیگر هیچگاه نمی توانید به کشور خود بازگردید، و در صورت بازگشت ویزای اقامتی شما باطل خواهد شد.

با ویزای توریستی به کانادا رفته و برای تحصیل اقدام میکنم
شما نمی توانید با ویزای توریستی در دانشگاه و یا مراکز آموزشی تحصیل کنید. چنانچه فردی به شما پیشنهاد داد با گذراندن یک دوره آموزشی 3 ماهه میتوان ویزای اقامتی گرفت، بدانید که حقیقت را نمی گوید و این امر امکان پذیر نیست. چنانچه قصد تمدید ویزای تحصیلی را داشته باشید باید مدارک کافی ارائه دهید. همچنین برای اقدام به ویزای تحصیلی حتما باید خارج از خاک کانادا اقدام کنید.

با ویزای توریستی فرزندمان را در کانادا به دنیا می آوریم و خودمان نیز اقامت میگیریم
این تفکر دروغی بیش نیست. به دنیا آوردن فرزند مستلزم سفر به کانادا 4 ماه قبل از زایمان و بازگشت به کشور 4 ماه پس از تولد فرزند است. که از مدت زمان ویزای توریستی بیشتر می شود. همچنین زایمان در کانادا بیش از 50-30 هزار دلار هزینه دارد.

سفر به کانادا با ویزای توریستی و دریافت پیشنهاد شغلی از کارفرما
برخی آژانس ها پیشنهاد می دهند با ویزای توریستی به کانادا بروید و از نزدیک با کارفرما صحبت کنید تا ویزای کاری دریافت کنید. این امر ممکن نیست، چرا که وقتی با ویزای توریستی به کانادا می روید استخدام شما غیرقانونی است. و چنانچه بخواهید با صرف هزینه شغلی به دست آورید، این کار تخلف محسوب شده و مشکلات آن گریبانگیر شما خواهد شد. و این مشکل در بانک اطلاعاتی 5 کشور از جمله کانادا، آمریکا، استرالیا، انگلیس و دانمارک ثبت می شود.

سفر به کانادا با ویزای توریستی برای کسب امتیاز برای برنامه مهاجرتی
حضور با ویزای توریستی هیچ گونه امتیازی برای پرونده نیروی متخصص فدرال یا استانی ندارد. تحصیل یک ساله و یا کار تمام وقت در آن استان سبب بالا رفتن امتیاز شما می شود.

حضور در کانادا با ویزای توریستی و راه اندازی بیزینس
چنانچه با ویزای توریستی به کانادا رفته باشید، مجوز اشتغال و یا راه اندازی بیزینس را ندارید. و چنانچه غیرقانونی اغاز به انجام کار کنید، این پول ها به عنوان "پول سیاه" شناخته شده و مستوجب جریمه و زندان است.

سفر به کانادا با ویزای توریستی برای افتتاح حساب بانکی و انتقال وجوه
افتتاح حساب بانکی برای افرادی که با ویزای توریستی به کانادا سفر می کنند محدودیت های زیادی دارد. به طور مثال در بهترین حالت می توانید یک حساب دبیت باز کنید و خبری از کردیت نیست. ضمن اینکه انتقال وجه در مبالغ بالا معمولا مشکلاتی را به همراه دارد، و تجربه بارها نشان داده است حساب های ایرانیان به دلیل مشخص نبودن منبع بلوکه می شود.

با ویزای تحصیلی فرزندم می توانم برای خودم ویزای توریستی بگیرم
خیر. شرایط هر فردی برای اخذ ویزا جداگانه بررسی می شود و این حرف ها دروغی بیش نیست.

با ویزای توریستی به کانادا رفته و با خرید ملک اقامت دائم میگیرم
خرید ملک با هر میزان و مبلغی در کانادا نمی تواند برای شما اقامت دائم به همراه بیاورد. همچنین در صورتی که قصد خرید خانه با ویزای توریستی داشته باشید، باید 15% مالیات خارجی ها و 5% کارمزد به دولت کانادا بدهید، که رقم قابل توجهی است. ولی با ویزای اقامتی یک سوم رقم خانه را بدون مالیات پرداخت کرده و برای بقیه مبلغ وام 30 ساله از دولت دریافت می کنید.

در نهایت اینکه ممکن است ویزای توریستی در برخی شرایط به شما کمک کند، اما بهتر است ابتدا هدف خود را مشخص کرده و با برنامه برای دریافت ویزا اقدام کنید. لزوما سریعترین راه، بهترین راه نیست.
 
ترجمه الهه بیات 

ثبت دیدگاه

Captcha Image