تازه ترین اخبار

مهاجرت به نیوفاندلند

Canadian-Flag-08
اگر به فکر مهاجرت به “سنت جانز”، “لابرادویستی” و یا هر شهر دیگر در نیوفاندلند هستید، برنامه انتخابی (PNP) نیوفاندلند را در نظر داشته باشید.
تحت برنامه مهاجرتی استان نیوفاندلند می توان از یکی از ۴ روش زیر اقدام کرد:

متقاضی مهاجرت از روش تجاری و بیزینسی نیوفاندلند و لابرادور

برای واجد شرایط شدن در این برنامه، می بایست قصد ایجاد و یا خرید بیزینسی را در این استان داشته باشید. شرایط متقاضی بر اساس برنامه بیزینسی، سابقه کاری، سابقه سهام داری و مدیریتی، تحصیلات، سن، دانش زبان، دارایی و … بررسی می گردد و همچنین متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

داشتن حداقل دارایی شخصی خالص و مساوی با ۴۵۰٫۰۰۰ $ کانادا.
خرید و یا تاسیس بیزینسی در نیوفاندلند و لابرادور، به ارزش حداقل ۲۰۰٫۰۰۰ $ کانادا.
داشتن حداقل ۵ سال سابقه تجاری (صاحبان بیزینس) و مدیریتی ارشد در یک شرکت موفق.
گذاشتن مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ $ کانادا در حساب دولت نیوفاندلند و لابرادور جهت ضمانت ایجاد و یا خرید یک بیزینس در نیوفاندلند و لابرادور. (این مبلغ پس از ایجاد کار بدون بهره استرداد می شود.)
بازدید از این استان پیش از مهاجرت به کانادا

مهاجرت از روش فارغ التحصیلان خارجی

متقاضی این روش باید شرایط زیر را در نیوفاندلند یا لابرادور داشته باشد:

در ۲ سال گذشته از یکی از دانشگاه ها و یا کالج های کانادا فارغ التحصیل شده باشد
طول تحصیلات متقاضی در کانادا بیش از ۲ سال باشد
از کارفرمایی در نیوفاندلند و لابرادور درخواست کار داشته باشد
دارای ویزای کار باشد
دانش لازم وسطح زبان مناسب را جهت انجام کار داشته باشد
دارایی لازم جهت تامین مخارج خود را داشته باشد

متقاضی مهاجرت از روش نیروی حرفه و تخصص نیوفاندلند و لابرادور

متقاضی این روش باید پیشنهاد کار با شرایط زیر را در نیوفاندلند یا لابرادور داشته باشد:

تمام وقت و دائم
نیازمند تخصص خاص باشد که کسی در شهروندان کانادا قادر به انجام آن نیستند
درآمد آن مطابق با استاندادهای حقوقی و استخدامی نیوفاندلند باشد.
متقاضی این روش ممکن است ملزم می باشد تا برای حضور در جلسه مصاحبه استخدامی با کارفرما و اداره نوآوری، کار و توسعه استانی به نبوفاندلند و لابرادور بیاید.

مهاجرت به نیوفاندلند و لابرادور از روش خویشاوندی

افراد ساکن نیوفاندلند و لابرادور که در یکسال گذشته در این استان زندگی کرده اند می توانند اعضای خانواده خود را جهت کار و زندگی در نیوفاندلند و لابرادور اسپانسر نمایند. این گروه شامل افرادی که از روش خوشاوندی فدرال می توانند اقدام نمایند نمی شود. فرد متقاضی باید دارای شرایط زیر باشد:

دارای درخواست کار از یک کارفرما در نیوفاندلند و لابرادور
بین ۱۸ تا ۴۹ سال سن داشته باشد
دارای مدرک تحصیلی بالای دیپلم دبیرستان
دارای حداقل ۱ سال سابقه کار
دارای دانش زبان انگلیسی
دارای دارایی های کافی جهت حمایت مالی از خود و خانواده خویش پس از ورود به کانادا (۱۰٫۰۰۰ $ برای متقاضی و ۲٫۰۰۰ $ برای هر یک از اعضای خانواده)